У Вінниці незаконно утримували людей у "реабілітаційному центрі"

У Вінниці незаконно утримували людей у "реабілітаційному центрі"
Поліцейські затримали трьох зловмисників

Центр діяв під виглядом громадської організації і не мав дозвільних документів для проведення медичної практики.

 
У Вінниці правоохоронці викрили нелегальний реабілітаційний центр, де незаконно утримували людей. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 13 вересня.
 
Зазначається, що в поліцію надійшло повідомлення від чоловіка про те, що троє невідомих чоловіків у Вінниці силоміць посадили в автомобіль дитину і поїхали в невідомому напрямку.
 
Протягом години поліцейські розшукали автомобіль Volkswagen біля двоповерхової будівлі, де, як з'ясувалося, перебував реабілітаційний центр для алко- та наркозалежних людей.
 
"Правоохоронці знайшли 14-річного хлопця в цьому центрі. Неповнолітнього жителя Одеської області в заклад помістили родичі. Коли хлопець втік з центру, його розшукали і примусово повернули в установу", - йдеться в повідомленні.
 
Під час проведення в приміщенні слідчих дій поліцейські виявили дев'ять осіб, у тому числі, одного неповнолітнього, які дали свідчення, що їх помістили в заклад й утримували насильно, забороняли залишати територію.
 
Зазначається, що реабілітаційний центр діяв під виглядом громадської організації і не мав дозвільних документів для проведення медичної практики.
 
12 вересня поліцейські затримали трьох зловмисників, які організували роботу так званого реабілітаційного центру.
 
Під час проведення обшуку слідчі вилучили облікові картки осіб, які проходили реабілітацію, а також документацію.
 
Розпочато кримінальне провадження за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини (ч.2 ст.146 КК України). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
 



 
Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині агрофірма утримувала в рабстві 120 осіб. Їх залучали до роботи у виробничо-складських приміщеннях, а також у сезон на полях для збору врожаю. Працювати примушували по 12-16 годин на добу.
 
Також стало відомо, що в Херсонській області родичі викупили чоловіка з трудового рабства.
 

Related

Гаряча новина 3525236134726717171

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item