Північна Корея провела випробування нової крилатої ракети - ЗМІ

Північна Корея провела випробування нової крилатої ракети - ЗМІПівнічна Корея провела випробування нової крилатої ракети - ЗМІПівнічна Корея провела випробування нової крилатої ракети - ЗМІ
Випробування пройшли успішно

Розробка Пхеньяном крилатої ракети великої дальності тривала протягом останніх двох років.

 
Вихідними КНДР провела успішні випробування нової крилатої ракети великої дальності. Про це в ніч на понеділок, 13 вересня, інформувало агентство Yonhap із посиланням на Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).
 
"Були успішно проведені випробування частин ракети, двигунів, різні льотні випробування, випробування систем управління і наведення, випробування боєголовки й інші", - зазначено в повідомленні.
 
За даними видання, розробка Пхеньяном крилатої ракети великої дальності тривала протягом останніх двох років. Снаряд є стратегічною зброєю величезної важливості.
 
Відомо, що запущені нові ракети пролетіли протягом 7580 секунд по траєкторіях над територією республіки і її територіальними водами та вразили цілі на відстані 1,5 тисячі кілометрів.
 
"Характеристики нової ракети задовольняють проектні вимоги", - цитує агентство заяву ЦТАК.
 
Раніше повідомлялося, що Північна Корея перезапустила ядерний реактор із виробництва плутонію для ядерної зброї, який не функціонував два з половиною роки.

Related

Події у світі 3364215488831851109

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item