Гороскоп на 29 листопада 2021 — що обіцяють астрологи

Гороскоп на 29 листопада 2021 — що обіцяють астрологи

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Овен

Для Овнів день стартує з домашньої сварки, побутової травми або іншої гострої ситуації. Протягом дня гнів і агресія можуть змінитися взаємним охолодженням і дистанцією. Це не найкращий момент для відновлення переговорів — але варто натякнути, що ви до них готові (інакше інші вирішать, що ви не зацікавлені в діалозі, безнадійні як партнер, відмовилися від своїх прав, вийшли з сім'ї або відносин).

Телець

Будьте обачнішими, займаючись рутинною роботою, особливо якщо для вас вона означає постійний контакт з людьми. Рядова проблема сьогодні може вирости до розмірів вселенської катастрофи. Не виключено, що вам попадеться примхливий відвідувач або незадоволений замовник, а типова на вигляд ситуація виявиться непередбачуваною. Тельцям, які не мають досвіду або занадто серйозно ставляться до повсякденних обов'язків, загрожує стресом будь-яка сварка з колегою або клієнтом.

Близнюки

День заважає Близнюкам бути хорошими стратегами. Аж до вечора більшість Близнюків намагатиметься навести різкість на ціль, зі змінним успіхом. Не надто допоможуть ясності і зовнішні умови. Може залишатися туманною перспектива, двоїстою позиція значущих осіб. В кінці дня варто переконатися в безпеці задуманої справи і уточнити її реальну користь, щоб збиток від неї не перевищив вигоду.

Рак

Ракам не варто покладатися на ранкове натхнення: швидше за все, воно виявиться неміцним. Але можна встигнути зробити кілька важливих справ, якщо взятися за роботу «з самого ранку». Увечері ви зможете винагородити себе за хвилювання або підвищене навантаження комфортом, улюбленими ласощами, свіжими придбаннями, приємним спілкуванням. Можливо, вдасться відновити контакт з кимось зі старих друзів, колишніх колег. Якщо нові плани вимагають витрат, варто зважити варіанти, щоб вибрати найбільш оптимальний.

Лев

На цей день Левам не варто планувати важливі заходи і нові починання. Ситуація неодноразово обдурить очікування і змішає карти. Можлива корекція або скасування наміченої програми в останній момент. Не на всіх людей сьогодні можна покластися. Увечері епіцентр напруги зміститься в сфери, пов'язані з побутом, сім'єю, нерухомістю, близькими відносинами, або кар'єрою, заробітком, ресурсами, фінансами.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам дотримуватися принципів рівноваги і помірності. День вимагає дисципліни і вміння бачити межі дозволеного. Не вдасться вийти за рамки плану, бюджету, угоди, території, традицій, проігнорувати думку начальства, авторитетних осіб, старших в сім'ї. Водночас, ніщо не завадить діяти ефективно там, де у вас є законні права і доступ до потрібної інформації. День підходить для планових експериментів, особливо, пов'язаних із завершальною частиною робіт.

Терези

Терезам пора переоцінити свої запити і життєві пріоритети. Можливо, доведеться змінити побутовий режим або систему оплати житла, орендувати інше приміщення для роботи. Не виключена зміна сімейного статусу. У будь-якому випадку, ситуація вимагає стати практичнішою, господарською. Варто внести ясність в папери, пов'язані з нерухомістю, здоров'ям, соціальним і професійним становищем. Відмовившись від невиправданих надмірностей, ви отримуєте натомість право вимагати собі те, що вам належить за законом.

Скорпіон

День дає Скорпіонам потужний інформаційний, емоційний або духовний імпульс до зростання. Ваше слово отримує вагу, до вас починають стікатися важливі відомості. Ідеї, які ви генеруєте, можуть бути плодом ваших роздумів і спостережень, або вдалою переробкою інформації, що «витає в повітрі». Це хороший момент для початку дослідження, навчання або подорожі, кар'єри викладача, консультанта, журналіста, юриста, психолога, або для підготовчих заходів, пов'язаних з даними напрямками.

Стрілець

Сьогодні Стрільці заповзятливі і легко грають відразу в двох напрямках. Рухливість буде одним з головних секретів їх чарівності. Їх чекає вдалий збіг обставин і везіння у всіх поточних справах, включаючи любовні. Час від часу вони будуть потрапляти в халепу через неуважність, але не стануть зациклюватися на промаху або не помітять його. Хороший момент для спритного маневру або невеликої ініціативи.

Козоріг

У Козорогів є шанс насолодитися життям. Не варто позбавляти себе приємних відчуттів, улюблених задоволень. День підтримує рівний настрій, гармонізує відносини, допомагає нормалізувати самопочуття, вирішити фінансове завдання, реалізуватися в знайомому виді творчості. Не варто витрачати час на те, що несе дискомфорт. Спілкуватися краще з тими, хто розділить ваші звички, захоплення і цінності. Добре побути на природі, відвідати ресторан, салон краси, художню галерею, магазин одягу.

Водолій

Відкладіть важливе починання до більш сприятливого моменту. Сьогодні багато що перешкоджає реалізації ваших планів. Основною причиною невдач буде об'єктивний збіг обставин, але багатьом Водоліям також буде заважати явний недолік досвіду або самовпевненості. Це не найкращий час для співбесіди, захисту диплома, першого виступу, здобуття будь-якої офіційної посади або звання. Не виключені проблеми в спілкуванні з начальством і контролюючими інстанціями, а також з батьками.

Риби

Сьогодні можна узгодити інтереси в найскладніших справах. Для цього не ставте свої бажання на перший план, уникайте конфронтації, висловлюйте готовність до діалогу і рівноцінного обміну. День хороший для будь-яких спільних зусиль, а також для взаємовигідного спілкування (інформування, консультування). Не темніть, задавайте питання по суті, прояснюйте деталі. Прислухайтеся до думки співрозмовників, у першу чергу до конструктивної ділової критики. По можливості запитуйте поради у професіоналів.

Related

Цікаво 5487239467138830762

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item