Як приготувати ідеальні сирники без борошна
Сирники – найкращий варіант сніданку , по-перше – вони корисні, тому що їх основа – сир , по-друге – ситні. А якщо до них додати се...

Сирники – найкращий варіант сніданку, по-перше – вони корисні, тому що їх основа – сир, по-друге – ситні.
А якщо до них додати сезонні ягоди та фрукти, страва стане в рази кориснішою.
Але дуже часто сирники виходять забитими, несмачними, розпадаються та прилипають до сковороди.

Фудблогер Ольга Матвій поділилася на своєму YouTube-каналі рецептом ідеальних сирників без борошна, які завжди виходять вдалими, не розвалюються та не пригорають (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця)

Кулінар радить:
брати тільки сухий та жирний сир. Перед використанням відкиньте його на марлю, щоб уся зайва рідина збігла
кількість манки залежить від консистенції сиру, чим він рідкіший, тим більше потрібно додати манки
Інгредієнти:

Сир – 900 г
Цукор – 4-6 ложок
яйця – 1 шт.
Ваніль – за смаком
Манка – 75 г
Спосіб приготування:
1. Готовий сир перекладіть у велику миску, додайте яйце, цукор, ваніль та манку.
2. Все ретельно перемішайте й залиште на 15-20 хвилин за кімнатної температури, щоб манка набухла.

3. Після – перекладіть готовий сир на силіконовий сир й руками зробіть ковбаску, поріжте та за допомогою ножа надаємо кожному сирнику гарну форму. Можна використовувати зовсім небагато борошна.
4. Налийте на сковороду трохи олії та обсмажте до золотистості сирники.

Дуже зручно – заморозити такі сирники, так як для смаження вже готових вам знадобиться лише 5 хвилин.
Подавати можна з будь-яким варенням, солодкими соусами, фруктами, ягодами.