У чому головний секрет пухких та високих оладок: смаколик родом із дитинства

У чому головний секрет пухких та високих оладок: смаколик родом із дитинства

Оладки, як і сирники, є одним із найкращих сніданків – смачні, ситні та надзвичайно прості у приготуванні. 

У бабусі вони завжди виходили високими, дуже м`якими та пухкими. Але зараз не кожній господині вдається досягти такого результату.

Як виявляється, вся справа у тістові – воно повинно бути досить густим. Про це розповіла, а також поділилась рецептом оладок фудблогерка Анастасія Солопій. Опубліковано в Instagram.

Оладки з ягодами та сметаною

Інгредієнти:

  • сметана 15-20% – 150 г

  • борошно – 100 г

  • яйця – 1 шт.

  • цукор – 20 г

  • сода – 3 г

  • Спосіб приготування:

    1. Сметану збити з яйцем та цукром.

    Тісто на оладки

    2. Просіяти борошно із содою. Додати до яєчної маси.

    3. Смажити на невеликому вогні на сковорідці з олією під кришкою.

    Смаження оладок

Related

Смачно 1259881096740472013

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

ЄДИНІ НОВИНИ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item