Як приготувати високий та пухкий бісквіт за 5 хвилин без духовки: лайфхак

Високий, пухкий та надзвичайно м'який бісквіт – це мрія кожної господині.
На жаль, така випічка не завжди виходить з першого разу, навіть за правильного приготування та дотримання пропорцій. Для того, щоб значно полегшити собі життя, можна обрати простіший спосіб – приготувати бісквіт у мікрохвильовці всього за лічені хвилини.
Ідеєю та рецептом поділилася фудблогерка Аліна Іванова. Опубліковано в Instagram.

Інгредієнти:
борошно – 8 ст. л.
цукор – 5 ст. л.
молоко – 5 ст. л.
рослинна олія – 5 ст. л.
розпушувач – 1 ч. л.
яйця – 2 шт.
Спосіб приготування:
1. Змішати усі інгредієнти по черзі. Замісити рідке тісто однорідної консистенції.

2. Вилити тісто у силіконову форму.
