Війська РФ обстріляли Харків: зафіксовано чотири прильоти

Війська РФ обстріляли Харків: зафіксовано чотири прильоти

Російські війська під ранок четверга, 11 серпня, влаштували черговий обстріл Харкова. Один із ворожих снарядів приземлився у дворі житлового будинку.

Про це повідомляв мер міста Ігор Терехов у Telegram. За його словами, о 04:28 було зафіксовано чотири прильоти, один за одним (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

Чиновник наголосив, що вже є підтверджена інформація про влучення у двір житлового будинку в центрі Харкова – у Київському районі.

"Повторю – житлового будинку! Про постраждалих пока не повідомляється", – уточнив він.

У мережі опублікували відео моменту одного із прильотів по Харкову. На ньому чути звук ракети, що пролітає, а також удару, після якого спрацювала автомобільна сигналізація.

Зауважимо, що перед обстрілом на Харківщині та інших регіонах України було оголошено повітряно тривогу – близько 04:20. Харків’яни заявили, що в бік міста летять ракети з російського Бєлгорода, а через декілька хвилин уже йшлося про вибухи. 

Як повідомляли ЗМІ, 10 серпня війська РФ обстріляли селище Старий Салтів у Харківській області. Окупанти атакували населений пункт касетними боєприпасами, двоє людей загинули.


Related

Події в Україні 8654059078215888014

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item