Спортсмени ФРН виступили проти допуску росіян та білорусів до змагань

Спортсмени ФРН виступили проти допуску росіян та білорусів до змагань
У Німеччині проти участі росіян та білорусів у змаганнях

Про рекомендації Міжнародного олімпійського комітету там заявили, що вони "інструменталізовані військовою пропагандою Путіна".

В Асоціації спортсменів Німеччини розкритикували рекомендації МОК щодо участі російських та білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях, повідомляє DW.
 
Так, представник асоіціації Максиміліан Кляйн назвав рекомендації Міжнародного олімпійського комітету допустити спортсменів з Росії та Білорусі до міжнародних змагань помилковими, оскільки вони "інструменталізовані військовою пропагандою Путіна".
 
"Єдиним варіантом на даний момент є колективне виключення. В іншому випадку ми отримаємо ситуацію, коли росіян візьмуть назад у світовий спорт, відчинятимуть перед ними двері - і, як наслідок, закриватимуть двері для українців", - заявив Кляйн.
 
Нагадаємо, МОК надав свої рекомендації щодо російських та білоруських спортсменів, рекомендувавши їх допустити як нейтральних спортсменів.
 
Тим часом у Кабміні українським спортсменам офіційно заборонили брати участь у змаганнях, куди допущені росіяни та білоруси.

Related

Спорт 7906172197047038297

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item