"Король виявився голим": у ГУР спрогнозували масштабний заколот у Росії

"Король виявився голим": у ГУР спрогнозували масштабний заколот у Росії
В Росії можливі внутрішні конфлікти або військове протистояння

У РФ цілком реалістичними є варіації сценаріїв заколоту чи військового протистояння, зазначив представник ГУР.


Одним із низки сценаріїв розвитку ситуації всередині держави-агресора Росії може стати заколот або військове протистояння. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає пресслужба ГУР.
 
"Внаслідок успішних дій Сил безпеки і оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої Московщини", - сказав представник розвідки.

За словами Юсова, РФ - це "нестабільне утворення", у середині якої велика кількість невирішених питань. Він наголосив, що звільнення територій України має спричинити трансформацію, демократизацію Росії та знищення режиму Путіна. 
 
"Пересічний росіянин має чітко зрозуміти для себе і прокинутися від російської зомбі-пропаганди: війна прийшла не лише в оселю кожного українця, а й в оселю кожного росіянина... Чим успішніше Збройні сили контратакують, наступають, звільняють територію, тим швидше ми вийдемо на кордони 1991 року, тим краще буде для всієї Європи, і в тому числі для населення РФ", - наголосив Юсов.
 
Він додав, що відповідний сценарій можуть також зумовити успішні дії повстанців, які борються за свої права на території РФ. Представник воєнної розвідки зазначив, що операція добровольців Російського добровольчого корпусу і легіону Свобода Росії досі триває.
 
"Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території Московщини залишились переважно пузаті гаішники", - сказав він.
 
За словами Юсова, боротьба з озброєними повстанцями не входить до компетенції скликаних Путіним в межах плану Едельвейс до кордону гібдд-шників, "здебільшого навчених бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з пенсіонерів".
 
"Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і Градами бомбити й нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ", - підсумував представник ГУР.

Нагадаємо, раніше легіон Свобода Росії заявив, що для росіян, зокрема жителів Бєлгородської області, відкривається гуманітарний коридор углиб України, і нібито це погоджено зі ЗСУ.

Related

Події у світі 4232777231136448558

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item