Аджика без варіння
https://povnatorba.blogspot.com/2023/07/blog-post_134.html
Підготовляємо промиваєм, нарізаєм:
Гарно вимішати, дати постояти пів годинки, знову перемішуємо і розливаємо в баночки.
Виходить 4 півлітрові баночки.
Варити не треба , зберігати під капроновою кришкою в холодильнику.
Додавати в будь які страви, де любите перчик.
Смачного Вам бажає Катерина Бойко
.
- 1,5кг солодкого перцю,
- 250г гіркого перчику,
- 250г часнику,
Гарно вимішати, дати постояти пів годинки, знову перемішуємо і розливаємо в баночки.
Виходить 4 півлітрові баночки.
Варити не треба , зберігати під капроновою кришкою в холодильнику.
Додавати в будь які страви, де любите перчик.
Смачного Вам бажає Катерина Бойко
.
Торкнулась носа, ух пече, гвалтттттттт.