Аджика без варіння

Аджика без варіння

Аджика без варіння для кожної господині.


Підготовляємо промиваєм, нарізаєм:
  • 1,5кг солодкого перцю,
  • 250г гіркого перчику,
  • 250г часнику,
Перемелюємʼо все на м'ясорубці, додаємо 6ст ложок солі, 6ст ложок цукру і 250г оцту.

Гарно вимішати, дати постояти пів годинки, знову перемішуємо і розливаємо в баночки.

Виходить 4 півлітрові баночки.

Варити не треба , зберігати під капроновою кришкою в холодильнику.

Додавати в будь які страви, де любите перчик.

Смачного Вам бажає 
Катерина Бойко








.


P.S. Добавочка, чищу гострі перці, ух, кріпота, а запах, буде ще сира аджика, протимікробний, противірусний засіб.

Торкнулась носа, ух пече, гвалтттттттт.

Related

Смачно 7676625588469156664

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item