Путін готує росіян до тривалої війни - британська розвідка

Путін готує росіян до тривалої війни - британська розвідка
Кремль готує жителів Росії до затяжної війни

Кремль виправдовує тривалість війни з Україною тим, що Москва насправді нібито воює з Заходом.

Таким чином мешканців Росії готують до зниження рівня життя, повідомило 22 лютого Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

"14 лютого речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив журналістам, що хоча й так звана спеціальна військова операція почалася як операція проти України, згодом вона набула форми війни проти колективного Заходу. Війни, коли країни колективного Заходу на чолі зі США безпосередньо залучені до цього конфлікту", - сказано у звіті.

Це відповідає тенденції у російській риториці, яка намагається виправдати тривалість війни та масштаб російських втрат, зображуючи війну як прямий конфлікт із Заходом.

Пєсков визнав, що війна триватиме "трохи довше, але це не змінить ходу речей".

"Офіційна версія РФ спрямована на те, щоб підготувати населення країни до довгострокового конфлікту і пов'язаного з ним зниження рівня життя всередині країни, одночасно забезпечуючи впевненість в остаточній перемозі Росії", - зазначають у британській розвідці.

Російська Федерація зараз становить для Швеції найбільшу загрозу. Про це заявила керівниця Служби державної безпеки скандинавської країни Шарлотт фон Ессен.

Related

Політика 6168642241673728788

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item