На Миколаївщині затримали чоловіка, який викрав дитину

На Миколаївщині затримали чоловіка, який викрав дитину
Поліція затримала чоловіка, який викрав восьмирічну дівчинку

За межами села поліцейські разом із місцевими жителями знайшли замасковану схованку під землею, в якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

На Миколаївщині поліція затримала чоловіка, який викрав малолітню дівчинку. Про це в понеділок, 4 березня, повідомила пресслужба Національної поліції України.

"Ввечері 1 березня до відділення поліції № 2 Баштанського районного управління надійшло повідомлення про те, що близько 20:00 в одному з сіл Березнегуватської громади з дому раптово зникла 8-річна дівчинка. Поліцейським рідні повідомили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю", - йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, що правоохоронці та їхні помічники обстежили всі будівлі й приміщення селища і його околиці у радіусі п'яти кілометрів, оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. До пошуків дитини залучили навіть аеророзвідку.

"За межами села поліцейські разом із місцевими жителями знайшли замасковану схованку під землею, в якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою. Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції. З дівчинкою працюють психологи", - йдеться далі в повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру за статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, слідчі звернулись до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки затримала депутата міської ради Коростишева на Житомирщині, що входив до складу злочинної організації в регіоні. Він разом з бандою викрадав людей та "вибивав" із них гроші. 

Related

Суспільство 6045382817253104718

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item