Відбулися пуски ракет - моніторингові канали

Війська РФ підняли у повітря 14 літаків Ту-95МС Російські війська вночі підняли у повітря не менше 14 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, які були направлені до зони пускових рубежів. Попередньо, відбулися пуски ракет Х-101/555 стратегічною російською авіацією. Про це у неділю, 24 березня, повідомляють моніторингові канали.   Вказується, що пуски ракет були здійснені з району російського Енгельса, де знаходиться військовий аеодром.   "Очікуємо підліт ракет протягом наступних 40-60 хвилин", - пише Telegram-канал Николаевский Ванек.   Усього в повітрі фіксується 14 бортів ТУ-95мс (сім бортів з Оленья, сім бортів з Енгельса).  Раніше повідомлялося, що росіяни підняли в небо бомбардувальники.  Нагадаємо, 22 березня росіяни здійснили наймасштабнішу атаку по енергетиці України. Ракетної атаки зазнав ДніпроГЕС. У регіонах без світла залишилися 700 тисяч споживачів.
Війська РФ підняли у повітря 14 літаків Ту-95МС

Російські війська вночі підняли у повітря не менше 14 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, які були направлені до зони пускових рубежів.

Попередньо, відбулися пуски ракет Х-101/555 стратегічною російською авіацією. Про це у неділю, 24 березня, повідомляють моніторингові канали. 

Вказується, що пуски ракет були здійснені з району російського Енгельса, де знаходиться військовий аеодром. 

"Очікуємо підліт ракет протягом наступних 40-60 хвилин", - пише Telegram-канал Николаевский Ванек. 

Усього в повітрі фіксується 14 бортів ТУ-95мс (сім бортів з Оленья, сім бортів з Енгельса).

Раніше повідомлялося, що росіяни підняли в небо бомбардувальники.

Нагадаємо, 22 березня росіяни здійснили наймасштабнішу атаку по енергетиці України. Ракетної атаки зазнав ДніпроГЕС. У регіонах без світла залишилися 700 тисяч споживачів. 

Related

Гаряча новина 7342303951461218135

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item