Стали відомі подробиці ракетного удару по Києву

У Києві виявили бойову частину ракети Х-101 після атаки 21 березня Уламки збитих російських ракет впали в Деснянському і Шевченківському рай...

Стали відомі подробиці ракетного удару по Києву
У Києві виявили бойову частину ракети Х-101 після атаки 21 березня

Уламки збитих російських ракет впали в Деснянському і Шевченківському районах столиці. Інформація щодо постраждалих відсутня.

У ніч на неділю українська ППО збила в районі Києва близько 10 російських ракет. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА) 24 березня.

"Противник укотре застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Пуски відбулися з району Енгельса, Саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала понад 2 години. До Києва ракети заходили групами, з північного напрямку", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що силами і засобами протиповітряної оборони над Києвом і в районі столиці було уражено приблизно десяток ворожих ракет. Їхні уламки впали в двох районах столиці:

  • в Деснянському районі – на територію лісових насаджень.
  • у Шевченківському районі – на територію паркової зони та на територію житлової забудови. Зафіксовано пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку. Без загорання.

Інформація щодо постраждалих відсутня. На місцях працюють оперативні служби. Дані оперативного зведення ще уточнюються.

У КМВА нагадали, що це третій масований ракетний удар по Україні за чотири дні. І другий – по Києву.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Злетіли 14 бортів ТУ-95МС – носії крилатих ракет. Трохи пізніше мешканці Києва чули вибухи. Також ворог намагався атакувати західні області України.

Related

Гаряча новина 3143863461583637083

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item