Фронт та інфраструктура: Зеленський провів Ставку

Фронт та інфраструктура: Зеленський провів Ставку
Зеленський на Ставці заслухав доповідь Сирського

Президент отримав детальні зведення з фронту за основними напрямками активних бойових дій.

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Обговорювались ситуація на фронті, стан інфраструктури і будівництво оборонних рубежів, повідомив глава держави у Telegram в понеділок, 18 березня.

"Отримав детальні зведення з фронту. Доповідь Головкома Олександра Сирського за основними напрямками активних дій. Доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, дані розвідок. Також пройшлися по стану виконання укладених контрактів та контрактування на майбутні періоди: закупівля та виробництво техніки, озброєння, снарядів", – написав він.

Крім того, президент заслухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки стосовно захисту об’єктів критичної інфраструктури – енергетика, водо- та газозабезпечення.

З цього питання заслухали доповіді прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, віцепрем’єра Олександра Кубракова, голів правління Нафтогазу Олексія Чернишова та Укренерго Володимира Кудрицького.

Також піднімалося питання продовження будівництва оборонних рубежів. Заслухали Шмигаля та голову спеціальної служби транспорту Міноборони Богдана Бондара. Зеленський запевнив, що робота щодо цього питання триває.

Тиждень тому стало відомо, що в Україні будують фортифікації у три смуги і завдовжки 2000 кілометрів. Президент зазначив, що розраховує на вчасне завершення будівництва.

Related

Політика 7398354448226762626

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item