Суд прийняв рішення відносно нардепа Дубінського

Суд прийняв рішення відносно нардепа Дубінського
В Олександра Дубінського є 10 днів, щоб оскаржити постанову суду

Нардепа буде внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення.

Печерський районний суд Києва визнав винним народного депутата в порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Суд зобов'язав його сплатити штраф, повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у середу, 13 березня.

У повідомленні не вказано імені нардепа, але з обставин справи зрозуміло, що мова йде про Олександра Дубінського.

"Після набрання рішенням законної сили відомості стосовно нардепа буде внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення", – зазначили у НАЗК.

Постанову суду може бути оскаржено протягом 10 днів з дня її ухвалення, вона набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Нагадаємо, 10 листопада 2023 року ДБР завершило досудове розслідування щодо Дубінського у справі про службове підроблення документів для виїзду за кордон.

У листопаді СБУ повідомила про підозру Дубінському у справі про переправлення чоловіків призовного віку за кордон, а 13 листопада у нардепа провели нові обшуки у справі про державну зраду. Після того Дубінського  відправили під цілодобовий домашній арешт, а потім взяли під варту.

Related

Політика 7890469546557922230

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item