На Харківщині на мінах підірвалися трактор і машина розмінування

На Харківщині на мінах підірвалися трактор і машина розмінування
Трактор підірвався на протитанковій міні

Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення. Також було пошкоджено робочий орган машини механізованого розмінування.

В Ізюмському районі Харківської області машина розмінування та трактор підірвалися на протитанкових мінах. Про це у понеділок, 25 березня, повідомили у ДСНС.

"25 березня у полі поблизу села Пришиб Балаклійської громади Ізюмської району тракторист наїхав на протитанкову міну ТМ-62П. Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено, а механізатор отримав поранення", - йдеться у дописі.

Також під час проведення робіт з очищення території від ворожих вибухонебезпечних предметів підірвалася машина механізованого розмінування.

"Унаслідок підриву на протитанковій міні у машини механізованого розмінування GCS-200 пошкоджено робочий орган - ротор", - йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, постраждалих немає.




Нагадаємо, у Купʼянську на Харківщині внаслідок підриву на власному городі загинув 43-річний чоловік. В селі Широка Балка на Херсонщині під час роботи в полі на ворожому боєприпасі підірвався місцевий житель.

Related

Події в Україні 2783008003518371509

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item