Спецслужби України та Молдови ліквідували канал втечі ухилянтів до ЄС

Спецслужби України та Молдови ліквідували канал втечі ухилянтів до ЄС
У Молодові ліквідували групування з нелегальної міграції

Зловмисники організували незаконний в'їзд чоловіків до Молдови, вимагаючи за цю послугу від 4000 доларів до 4000 євро.


Українські та молдовські спецслужби ліквідували злочинну групу, що спеціалізувалася на організації нелегальної міграції. Про це повідомила пресслужба прикордонної поліції Молдови в понеділок, 1 квітня.
 
Операція стала результатом комплексного розслідування, що проводилося впродовж восьми місяців, унаслідок якого було встановлено і задокументовано членів групи як в Україні, так і в Молдові.
 
Наприкінці минулого тижня було проведено обшуки у двох молдовських підозрюваних у кримінальній справі та зібрано важливі докази для початку судового розгляду. Об'єктом кримінального розслідування є і співробітники молдавських правоохоронних органів.
 
Зазначається, що члени групи в Молдові та Україні діяли за чітко розробленим планом, з чітко визначеними ролями. Їм вдалося організувати незаконний в'їзд українських чоловіків до Молдови, вимагаючи за цю послугу від 4000 доларів до 4000 євро.
 
Організатори групування перевозили українських чоловіків з Вінниці до Ямполя, через річку Дністер, а звідти - до Кишинева, звідки вони продовжували свою подорож до Європейського Союзу.
 
Троє українських мігрантів були виявлені в міжнародному аеропорту Кишинева, коли намагалися виїхати до ЄС без законного в'їзду в Молдову.
 
Громадянин Молдови та його український поплічник вже отримали обвинувальні вироки.




Раніше повідомлялося, що прикордонники Молдови планують співпрацювати з українською владою і допомагати ловити ухильників, які намагаються втекти з України через Придністровський регіон.

Related

Суспільство 8713414100139574873

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item