Кремль побачив "вигоду" для США у допомозі Україні

Кремль побачив "вигоду" для США у допомозі Україні
Дмитро Пєсков не переживає, що ЗСУ отримають більше можливостей ефективно нищити війська РФ

Американська допомога не вплине "на результат розвитку ситуації на фронтах", вважає Дмитро Пєсков.

США надають допомогу Україні, щоб "спровокувати" її на продовження бойових дій і заробити більше грошей. Таку точку зору озвучив речник Кремля Дмитро Пєсков у четвер, 18 квітня, коментуючи новий американський законопроєкт про надання фінансової допомоги Києву.

"У силу своїх внутрішньополітичних розбіжностей у Вашингтоні шукають різні модальності для того, щоб продовжити надавати допомогу Україні. У будь-якому випадку, за будь-яких режимів надання цієї допомоги де-факто йдеться про провокування України на подальші бойові дії "до останнього українця" із забезпеченням гарантованого прибутку для США", – сказав він і додав, що "США себе не забувають".

Пєсков зазначив, що значна частина коштів залишиться у ВПК США, а потім "буде виплачена у вигляді податків американській державі і так далі".

Речник Кремля вважає, що таким чином США ведуть "колоніальну політику". При цьому він переконаний, що американська допомога не вплине "на результат розвитку ситуації на фронтах".

Напередодні у Конгресі США представили законопроєкт, що передбачає виділення понад 60 млрд доларів для підтримки України протягом фінансового року, що закінчується 30 вересня 2024 року.

У свою чергу спікер Палати представників Майкл Джонсон назвав дату голосування стосовно законопроєктів, які містять допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Related

Події у світі 3985367754400272748

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item