Польські фермери розблокували КПП Угринів

Польські фермери розблокували КПП Угринів
Пункт пропуску Угринів повноцінно запрацював

Оформлення та пропуск через кордон вантажівок в обох напрямках почали здійснюватися у звичайному режимі.

Польські фермери припинили блокування пункту пропуску Долгобичув-Угринів. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у вівторок, 16 квітня.

"За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні о 13.50 (за київським часом) учасники акції на території Польщі припинили блокувати рух вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску Долгобичув-Угринів", – йдеться у повідомленні.

Ствержується, що оформлення та пропуск через кордон вантажівок в обох напрямках почали здійснюватися у звичайному режимі.

На даний час на виїзд з України перед цим пунктом пропуску очікують 100 ваговозів, ще 30 вантажівок (з повною масою до 7,5 т) очікують на оформлення на території Польщі.

Раніше у вівторок стало відомо, що польські фермери за добу не пропустили жодної вантажівки на трьох КПП – Ягодин, Рава-Руська та Угринів.

Зазначимо, що поляки вже щонайменше півроку протестують проти ввезення української агропродукції, планів Єврокомісії продовжити економічний безвіз з Україною ще на рік, а також проти "зеленого курсу" ЄС.

А 28 березня у Варшаві відбулась міжурядова зустріч України та Польщі, на якій сторони представили спільну позицію щодо розблокування кордону.

Related

Події в Україні 1953055306877696882

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item