Пакет допомоги Україні: в Пентагоні пояснили важливість законопроєкта

Пакет допомоги Україні: в Пентагоні пояснили важливість законопроєкта
Ллойд Остін зазначив, що цей документ зробить "Америку більш безпечною".

Документ, зокрема, зміцнить довгострокову безпеку США, зазначив міністр оборони Ллойд Остін.

Міністр оборони Штатів Ллойд Остін привітав ухвалення Палатою представників пакета законопроєктів, який включає допомогу Україні. Урядовець зазначив, що цей документ зробить "Америку більш безпечною". Про це повідомляє сайт Пентагона

"Я вітаю прийняття критично важливого доповнення до закону про національну безпеку, яке допоможе Міністерству оборони підтримати Україну та Ізраїль, зміцнити безпеку в Індо-Тихоокеанському регіоні та бути непохитними щодо наших союзників і партнерів по всьому світу. Цей закон зробить Америку більш безпечною і врятує життя", - наголосив посадовець.

За його словами, цей закон є важливою інвестицією в майбутнє Америки, бо передає близько 50 мільярдів доларів в оборонно-промислову базу США і створює робочі місця в більш ніж 30 штатах. Крім того, документ також зміцнить довгострокову безпеку США.

"Ми ще раз переконалися в тому, що проблеми сучасності лише поглиблюватимуться без сильного, стійкого лідерства США в просуванні наших ключових інтересів безпеки... Довгострокова безпека Америки все ще під загрозою. Ми ніколи не повинні давати нашим друзям, нашим суперникам або ворогам жодних підстав сумніватися в рішучості Америки", - резюмував Остін.

Раніше повідомлялося, що Палата представників Конгресу США прийняла законопроєкт про надання майже $61 млрд допомоги Україні. Більша частина цієї величезної суми піде на військову підтримку.

Конгресмени на додачу схвалили арешт заморожених активів Росії. Україна може розраховувати на суму до 8 млрд доларів.

Раніше ЗМІ повідомили, що Пентагон вже готує зброю до відправки в Україну. Деяка техніка може потрапити на поле бою за лічені дні.

Related

Події у світі 5059427799762892698

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item