"РФ чекає відповідь": Зеленський зібрав генералів

"РФ чекає відповідь": Зеленський зібрав генералів
Зеленський обговорив із Сирським та Умєровим ситуацію на фронті

Збройні сили України готують відповідь для російських загарбників - дуже конкретну і справедливу, наголосив президент.


Президент Володимир Зеленський переговорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським, міністром оборони Рустемом Умєровим, головою СБУ Василем Малюком і начальником Головного управління розвідки Міноборони Кирилом Будановим. Про це глава держави повідомив у Telegram в неділю, 7 квітня.
 
"На зв’язку з головкомом Сирським. Детально обговорили ситуацію на фронті, планування наших подальших дій. Міністр оборони Умєров доповів щодо ситуації з боєприпасами. Робимо максимум, щоб кожна бойова бригада мала все необхідне для захисту держави", - зазначив Зеленський.
 
Окремо президент мав розмову з головою СБУ Малюком, керівником ГУР Будановим, міністром внутрішніх справ Клименком щодо ударів Росії по Харкову та східних регіонах України.

"Росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога - дуже конкретну і справедливу", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, за словами Буданова, Україна очікує посилення наступальних дій Росії наприкінці весни та на початку літа, особливо на Донбасі.

Зеленський раніше заявив, що наступ РФ після призову додаткових 300 тисяч осіб може бути нейтралізовано.

Related

Політика 6760914031678130460

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item