Росіяни ударили по Дніпру. Від уламків постраждали люди

Росіяни ударили по Дніпру. Від уламків постраждали люди
Наслідки удару по Дніпру

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки, попередньо, 2 людей постраждали.

Російські окупанти сьогодні, 14 квітня, випустили ракету по Дніпру, від уламків постраждали люди, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Сьогодні близько шостої години вечора в Дніпропетровській області було чутно вибухи. Лисак повідомив, що українські захисники неба знищили ворожу ракету у Дніпровському районі. 

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки. Попередньо, 2 людей постраждали. Водночас, за даними глави ОВА, задимлення спостерігається у Любимівській громаді.

Згодом голова ОВА написав, що кількість постраждалих внаслідок падіння уламків у Дніпрі зросла до 5, серед них троє чоловіків, жінка, і 15-річний хлопець, у якого осколкові поранення і контузія.

У Любимівській громаді через падіння уламків понівечено автомобіль. 

Пізніше Лисак повідомив, що у Дніпрі та Любимівській громаді вже 12 постраждалих.

У Дніпрі постраждали 33 приватні будинки, побито 10 авто та навантажувач.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що ситуація на фронті загострилася. За його словами, противник нарощує зусилля шляхом застосування нових підрозділів на бронетехніці, завдяки чому періодично добивається тактичного успіху. Використанню броньованої техніки сприяє погода. Загалом після захоплення Авдіївки російські війська продовжують далі тиснути на сході, аби прорвати оборону. Один з пріоритетів ворога став Часів Яр.

Related

Події в Україні 7262785429311658887

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item