Пашинян заговорив про відключення телеканалів РФ у Вірменії

Пашинян заговорив про відключення телеканалів РФ у Вірменії
Нікол Пашинян чекає поваги від телеканалів Росії

Ніколу Пашиняну не подобається словниковий запас, який у Росії використовують щодо уряду і державного ладу Вірменії.

У Вірменії можуть припинити мовлення російських телеканалів, якщо вони не будуть виконувати вимоги влади країни. Про це сказав прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян на зустрічі з журналістами, повідомляє Aysor.am у вівторок, 7 травня.

За його словами, у Єревані очікують, що трансляції російських телеканалів будуть з повагою ставитися до громадян Вірменії та державного порядку в країні.

"Не думаю, що ми хочемо чогось неможливого. Не уявляю собі, щоб у Росії дозволили мовлення телекомпанії, де використовувався б той словниковий запас, який зараз використовується при розмові про уряд і державний лад Вірменії. Навіть не з тим же, а з 5% такого словникового запасу... І щоб вона продовжувала мовлення на території РФ. Такого не може бути", – сказав Пашинян.

За його словами, якщо прохання не будуть виконані, то ці телеканали не зможуть продовжувати мовлення у Вірменії.

 "Начебто, п’ять разів уже попросили. Ще два рази попросимо. Якщо ні, то прошу врахувати, яким буде наступний крок", – додав прем'єр.

Нагадаємо, у березні очільник МЗС Вірменії Арарат Мірзоян заявив, що влада обговорює можливість приєднання країни до Євросоюзу. За його словами, для Єревана важливо розширювати коло партнерів та союзників.

Також Європарламент ухвалив резолюцію стосовно розгляду трансформації відносин з Вірменією у разі, якщо вона захоче отримати статус кандидата.

Раніше Вірменія призупинила свою участь в ОДКБ. Пашинян заявив, що його країна більш не може покладатися на Росію як на основного оборонного та військового партнера.

Related

Події у світі 2620312907492920944

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item