У Бердянську знищили організатора катівень - ГУР

У Бердянську знищили організатора катівень - ГУР
Ліквідований колаборант виявився організатором рашистських катівень

Ліквідований Євген Ананьєвський - один із організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду.

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу.

Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вибухнув автомобіль Ford Kuga, який належав Ананьєвському Євгену Олександровичу.

"Ананьєвський - один із організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду. Внаслідок підриву причетного до тортур над українськими полоненими Євгена Ананьєвського ліквідовано. ГУР МО України нагадує - за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата", - йдеться в повідомленні ГУР.

Нагадаємо, наВеликдень у Бердянську пролунав вибух. Повідомлялося, що ліквідовано співробітника окупаційної виправничої колонії.

Раніше в Луганській області в тимчасово окупованому місті Старобільську підірвали автомобіль і ліквідували колаборанта Валерія Чайку.

Related

Суспільство 6031907874466900338

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item