ЗСУ відбили атаки росіян на семи напрямках

ЗСУ відбили атаки росіян на семи напрямках
ЗСУ стримують російські атаки на сході і півдні України

Авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та трьом пунктах управління противника.

За минулу добу на фронті сталося 119 бойових зіткнень. Українські війська відбили десятки російських штурмів, переважно під Бахмутом і Авдіївкою, повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в суботу, 4 травня.

Вчора ворог завдав 5 ракетних та 105 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з РСЗВ. Під артилерійським вогнем були понад 110 населених пунктів у дев’яти областях. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення.

На Куп’янському напрямку наші воїни відбили 9 атак в районах населених пунктів Петропавлівка, Кислівка Харківської області та Андріївка, Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському напрямку відбито 7 атак, здійснених противником в районах Макіївки, Невського і Серебрянського лісництва на Луганщині та Тернів і Торського Донецької області.

На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 27 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Новий, Кліщіївка і Андріївка на Донеччині.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 34 атаки в районах населених пунктів Архангельське, Новоолександрівка, Сокіл, Новопокровське, Уманське, Нетайлове та західніше Семенівки.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжували стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Парасковіївка та Водяне Донецької області, де ворог 16 разів намагався прорвати оборону.

На Оріхівському напрямку противник 5 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовлявся від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби було здійснено 11 безуспішних атак.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 3 пунктах управління противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 1 пункту управління та 2 артилерійським системам.

Раніше стало відомо, що ЗСУ вибивають росіян у Красногорівці. Ворожі штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті.

Related

Гаряча новина 1834667988300216843

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item