Затримано жінку та її 14-річного сина, що палили авто військових у Києві

Затримано жінку та її 14-річного сина, що палили авто військових у Києві
Сім'я паліїв, яку затримали під час здійснення злочину

Сім'я для здійснення злочину приїхала в столицю з міста Ніжин в Чернігівській області та поселилися в хостелі.

Сім'я з міста Ніжина в Чернігівській області - мати і зі своїм неповнолітнім сином - на замовлення невідомого палила автомобілі військових в Шевченківському районі Києва. Зловмисників викрили під час підпалу позашляховика і тепер їм повідомлено про підозру в навмисному підпалі автомобіля (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 КК України). Про це йдеться в дописі Київської міської прокуратури на їхній Facebook-сторінці у вівторок, 18 червня.

Столичні правоохоронці додають, що палії причетні до двох таких інцидентів.

"Для реалізації своїх злочинних намірів родичі прибули до Києва, оселившись в одному з хостелів. Вдень вони відслідковували «потрібні» їм автомобілі, а вночі за допомогою запалювальної суміші вчинили два підпали", - йдеться в повідомленні. 

Жінка приїхала з Ніжина разом з 14-річним сином для того, щоб підпалили автомобіль військового на замовлення. Це завдання її сину дав невідомий чоловік через Telegram-канал.

"Разом матір’ю, яка обливала машину бензином, а потім мала зняти на відео як вона горить, син приїхав вночі на вулицю, де стояв автомобіль марки Мітсубісі Паджеро військовослужбовця ЗСУ.

Працівники поліції затримали їх на гарячому та загасили машину в перші ж хвилини після підпалу. Згодом жінка та її син зізнались, що це вже не перший підпал авто, який вони вчинили на замовлення. Таким чином родина намагалася заробити гроші", - додали в прокуратурі.

Жінці та її сину повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів. Їм загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Правоохоронцями нині встановлюються замовники вчинення злочину.






Як ми вже писали, на Дніпропетровщині затримано інформаторку російської спецслужби, яка шпигувала одразу на двох напрямках оборони українських військ. 

Related

Суспільство 7022777382698969495

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item