На Тернопільщині злива розмила міст

На Тернопільщині злива розмила міст
Ліквідація наслідків негоди на Тернопільщині

Внаслідок негоди частково зруйновано тротуар, а основна конструкція дороги не пошкоджена, і проїзд транспорту через міст відбувається у звичному режимі.

На Тернопільщині злива земляного розмила земляний насип на мосту у селі Струсів на автошляху Н-18 Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль. Триває ліквідація наслідків негоди. Про це в середу, 12 червня, повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Тернопільській області.

Повідомляється, що внаслідок негоди частково зруйновано тротуар, а основна конструкція дороги не пошкоджена, і проїзд транспорту через міст відбувається у звичному режимі.

У Службі також додали, що цей об’єкт ще не зданий в експлуатацію, там триває ремонт. Усі ремонтні роботи підрядна організація виконує за власний кошт.

"Основна причина розмиву земляного насипу – локальні інтенсивні опади у Тернопільському районі. За 3 години випала більш ніж тижнева норма опадів", - йдеться у повідомленні.


Раніше повідомлялося, що станом на ранок у середу в Україні через негоду, технологічні порушення і російські обстріли знеструмлено 727 населених пунктів у 11 областях. 


Related

Події в Україні 4688191508503413416

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item