Генштаб повідомив про бої на 10 напрямках

Генштаб повідомив про бої на 10 напрямках
ЗСУ стримують російський наступ на сході і півдні України

На Покровському напрямку на даний час відбулась найбільша кількість боєзіткнень. Вісім бойових зіткнень тривають досі.

З початку поточної доби на фронті відбулося 83 бойових зіткнень на 10 напрямках. Ворог концентрує зусилля біля Лимана і Покровська, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в суботу, 6 липня.

Так, на Харківському напрямку відбито сім ворожих штурмів поблизу Липців, Глибокого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку противник чотири рази штурмував позиції ЗСУ у районах  Петропавлівки, Синьківки та Стельмахівки. Два боєзіткнення тривають. 

На Лиманському напрямку загарбники здійснили 13 атак поблизу Невського, Макіївки, Греківки, Тернів та Торського. Шість боєзіткнень завершилися без успіху для росіян, ще сім – продовжуються. Окупанти найактивніші у районі Макіївки та Невського – там відбулося понад третину від усіх боїв.

На Сіверському напрямку окупанти здійснили чотири атаки поблизу Спірного та Виїмки. Наші захисники відбили три атаки. Зараз триває бій неподалік Спірного.

На Краматорському напрямку протягом дня наші війська відбили шість штурмів поблизу Калинівки, Кліщіївки, Часового Яру, Андріївки та Іванівського.

На Торецькому напрямку ворог сім разів намагався проводити штурмові дії поблизу Торецька, Залізного, Північного та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку на даний час відбулась найбільша кількість боєзіткнень.

"З початку доби окупанти здійснили вже 26 спроб витіснити наших захисників із займаних позицій в районах Юр’ївки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Калинового, Лозуватського, Прогреса, Новоселівки Першої, Євгенівки, Яснобродівки та Карлівки. Вісім бойових зіткнень триває досі, – йдеться у повідомленні.

На Курахівському напрямку відбито 10 атак. Противник концентрує зусилля у районі Костянтинівки та Парасковіївки.

На Времівському напрямку відбито два ворожих штурми біля Водяного.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили три штурми, але не змогли просунутись біля населених пунктів Роботине та Новоданилівка.

Нагадаємо, за добу Сили оборони ліквідували 1260 російських окупантів. Ворог з початку повномасштабного вторгнення втратив близько 500 тисяч солдатів.

Related

Події в Україні 5932423410634526947

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item