Зеленський прибув до Вашингтона на саміт НАТО

Зеленський прибув до Вашингтона на саміт НАТО
Зеленський та українська делегація прибули до Вашингтона на саміт НАТО

На саміті НАТО Україна буде працювати над питання збільшення систем ППО та кількості літаків F-16.


Президент Володимир Зеленський прибув до Вашингтона, де сьогодні розпочинається саміт НАТО. Про це повідомляє Freeдом у вівторок, 9 липня.
 
Глава держави та перша леді Олена Зеленська поклали вінок до Меморіалу жертв Голодомору. Зеленський також поспілкувався з місцевою громадою українців у Вашингтоні.
 
За словами президента, на саміті НАТО Україна буде працювати над питання збільшення своєї ППО та кількості літаків F-16.
 
"Б’ємося за додаткові гарантії безпеки для України - а це зброя й фінанси, політична підтримка. Б’ємося за необхідні рішучі дії Америки та Європи - те, що зміцнить наших воїнів", - сказав Зеленський.
 
Президент нагадав, що необхідно робити все для того, щоб російський терор програв. Адже це треба не лише Україні, а й всьому світу.

 
Нагадаємо, у Вашингтоні з 9 по 11 липня відбудеться саміт НАТО. Одним з головних питань на ньому буде стане підтримка України. Зокрема, очікується рішення щодо посилення української ППО.

На саміті НАТО у Вашингтоні президенти України Володимир Зеленський та США Джо Байден проведуть окремо двосторонні переговори.

Related

Політика 8810523201718712138

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item