Гарріс прийняла запрошення на дебати 23 жовтня

Гарріс прийняла запрошення на дебати 23 жовтня
Харріс вимагає ще одних дебатів

CNN надіслали запрошення на дебати обом кандидатам, оскільки вважають, що "для американського народу будуть корисними другі дебати між двома кандидатами в президенти США".

Віцепрезидентка США Камала Гарріс у суботу прийняла запрошення телеканалу CNN на дебати, що мають відбутись 23 жовтня, і закликала республіканського опонента Дональда Трампа зробити те саме.

Керівниця виборчої кампанії Гарріс, Джен О’Меллі Діллон, заявила, що віцепрезидентка "готова до ще однієї можливості розділити сцену з Дональдом Трампом", і той має "без проблем погодитись" на нові дебати.

У CNN сказали, що надіслали запрошення на дебати обом кандидатам, оскільки вважають, що "для американського народу будуть корисними другі дебати між двома кандидатами в президенти США".

"Ми з нетерпінням чекаємо на відповідь від обох кампаній, щоб американська громадськість могла почути більше від цих кандидатів перед тим, як ухвалити остаточне рішення", – йдеться в заяві телеканалу.

Правила дебатів планується зробити такими ж, як і у випадку з Трампом і Джо Байденом наприкінці червня. Після них, як відомо, на чинного президента посилився тиск задля відмови від переобрання, і зрештою він свою кандидатуру зняв.

Раніше Трамп заявив, що більше не буде брати участі у дебатах з Гарріс.
 

За результатами опитування телерадіокомпанії CNN, 63% респондентів вважають, що на дебатах перемогла Гарріс. Натомість 37% американців вважають, що перемогу на попередніх дебатах здобув Трамп.

Також повідомлялося, що після дебатів Гарріс збільшила відрив від Трампа до 5%.

Related

Події у світі 640785842533975532

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item