На Дніпропетровщині від поранення під час розмінування помер боєць ДСНС

На Дніпропетровщині від поранення під час розмінування помер боєць ДСНС
Володимир Костюк

Володимир Костюк 10 вересня під час розмінування дістав поранення й до останнього боровся за життя, але врятувати його не вдалося.

На Дніпропетровщині помер рятувальник, поранений під час розмінування територій. Про це в суботу, 28 вересня, повідомила пресслужба ДСН.

"Пішов із життя старший сапер відділення піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області головний майстер-сержант служби цивільного захисту Костюк Володимир Леонідович. 10 вересня під час виконання робіт з розмінування він отримав поранення та до останнього боровся за життя", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, навесні в Миколаєві під час гасіння пожежі постраждали п'ятеро рятувальників. Стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі сталася повторна детонація.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України змінила протоколи реагування, що стосуються роботи рятувальників, а також використання інженерної та спеціальної техніки. 

Related

Суспільство 2626310377011969203

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item