Росіяни атакували Донеччину: постраждали семеро осіб

Росіяни атакували Донеччину: постраждали семеро осіб
Наслідки обстрілів Донеччини російськими військами

Нині розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Російські війська зранку 27 вересня обстрілюють Донеччину ракетами та артилерією: поранень зазначили семеро цивільних. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у п’ятницю, 27 вересня.

Наразі розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

"27 вересня 2024 року під приціл окупантів потрапив мікрорайон Високо-Іванівка Слов’янської ОТГ. Попередньо, ворог обстріляв його з використанням УМПБ Д-30 СН. Мінно-вибухових травм, перелому і струсу головного мозку зазнала подружня пара", - мовиться у повідомленні.

Крім того, армія, ймовірно, з артилерії атакували Мирноград, внаслідок чого отримав проникаючі поранення тіла 51-річний містянин.

Також війська РФ декілька разів обстрілювали Костянтинівку. Тілесні ушкодження зазнали четверо містян - жінки віком 37 і 61 рік й двоє 36 та 67-річні чоловіки. Зауважується, що постраждалі перебували поблизу торговельних об’єктів і за місцем мешкання. У місті пошкоджено приватні та багатоквартирний будинок, торговельні об’єкти, кафе й магазин.

Нагадаємо, через обстріли російських загарбників дістали поранення 17 жителів Донецької області.

Додамо, раніше росіяни скинули КАБи на Харків. Там було поранено 15 людей, серед них, четверо пацієнтів однієї з лікарень.

Related

Гаряча новина 5162303893301460362

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item