Внаслідок обстрілу Херсонщини постраждали п’ятеро осіб

Внаслідок обстрілу Херсонщини постраждали п’ятеро осіб
Наслідки обстрілу Херсонщини

Російські війська не припиняють обстріли Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, також завдали ударів з авіації та БпЛА.

На Херсонщині внаслідок ворожих ударів поранено п’ятеро людей, поліція фіксує наслідки. Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області у неділю, 22 вересня.

Зауважується, що російські війська не припиняють обстріли Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, завдали ударів з авіації та БпЛА.

















Зокрема російські дрони нещадно атакували Берислав. Постраждали двоє людей: 52-річний чоловік отримав травми грудної клітини, лівого стегна, лівої гомілки та правого передпліччя, а 57-річна жінка - тяжкі травми голови.

Також під постійними атаками ворожих безпілотників перебував і Херсон. Внаслідок скиду боєприпасів поранення зазнав 38-річний чоловік. У нього перелом правої лопатки, травми голови, спини, кінцівок.

Тоді як внаслідок артилерійського обстрілу Антонівки пошкоджено 3 приватні будинки та постраждав 52-річний чоловік.

Своєю чергою, у Станіславі в результаті скиду боєприпасу поранення отримала 71-річна місцева жителька. Жінці надали медичну допомог на місці, від госпіталізації вона відмовилась.

Нагадаємо, вчора, 19 вересня, у Херсоні внаслідок російського обстрілу постраждали двоє місцевих мешканців - 39-річний чоловік та 58-річна жінка.

Раніше, 17 вересня, під ударом російського безпілотника опинилася автівка у Дніпровському районі Херсона. Постраждали троє людей.

Related

Гаряча новина 1513428581809172981

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item