Стрілянина біля гольф-клубу Трампа: політик не був мішенню - ЗМІ

Стрілянина біля гольф-клубу Трампа: політик не був мішенню - ЗМІ
Дональд Трамп

У штабі Трампа заявили, що стрілянина відбулася "поблизу від нього", проте кандидат у президенти США від республіканської партії перебуває у безпеці.

Двоє осіб влаштували стрілянину біля поля для гольфу Trump West Palm Beachу у неділю, 15 вересня. За словами джерел, вони цілилися одне в одного, і стріляли не по Трампу, повідомляє New York Post з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Раніше у штабі Трампа заявили, що стрілянина відбулася "поблизу від нього", проте кандидат у президенти США від республіканської партії перебуває у безпеці.

Як повідомив син політика Дональд Трамп-молодший на платформі Х, стрілка затримали і на місці стрілянини знайшли автомат АК-47.

Нагадаємо, 14 липня на передвиборчому мітингу політика стався інцидент зі стріляниною, під час якого Трамп отримав легке поранення вуха. Один з учасників події загинув, ще двоє людей отримали поранення. 

Спецслужби знешкодили нападника на Трампа, ним виявився 20-річний Метью Крукс. У ФБР назвали інцидент замахом на вбивство.

Related

Події у світі 8439454181012100513

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item