Ворог намагається оточити Вугледар - DeepState

Ворог намагається оточити Вугледар - DeepState
Аналітики попередили про плани ворога щодо Вугледара

Нині присутній у смузі штурмовий батальйон змушений був розширити смугу батальйонного району оборони.

Днями ситуація довкола Вугледара суттєво погіршилася, адже відмова від ротації 72 ОМБр змусила керівництво ввести допоміжні резерви з сил ТрО, котрі не змогли воратися з натиском ворога, повідомляють аналітики DeepState у неділю, 22 вересня.

Зауважується, що штурмовий батальйон через це змушений був розширити смугу батальйонного району оборони.

Водночас раніше "посипалася" і оборона 58 ОМПБр в Пречистівці.

"Через незапланований відхід на "кращі рубежі", відбувається огинання ворогом правого флангу Вугледарського угрупування", - пояснили аналітики.

Також російські війська на БМП почали прориватися через бойові порядки вище Пречистівки у напрямку Богоявленки, перерізаючи логістику в місто.

Раніше ми повідомляли, що армія загарбників значно активізувала свої наступи в районі Вугледара і досягла незначних тактичних успіхів у цьому районі. Ворог прагне посилити тиск на Сили оборони і створити умови для подальших успіхів на Покровському напрямку.

Також голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко заявив, що Покровськ треба розглядати не як окреме місто, а як напрямок фронту Вугледар-Курахове-Покровськ. Ворог наступав на цій лінії й буде надалі наступати, щоб перехопити ініціативу. 

Related

Гаряча новина 9052221174547601555

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item