Угорський OTP Bank став лідером з розрахунків росіян з Євросоюзом

Угорський OTP Bank став лідером з розрахунків росіян з Євросоюзом
ОТП банк у російському Калінінграді

Розмір коштів корпоративних клієнтів угорського банку збільшився на 6,2% - до 110,5 млрд рублів.

Угорський OTP Bank (ОТП Банк) став головним способом розрахунків РФ з ЄС після зупинення переказів австрійським Raiffeisen Bank. Про це повідомляє видання The Moscow Times.

Головний банк OTP не встигає обробляти транзакції через наплив клієнтів-юросіб, частина платежів у євро навіть повертається назад у Росію.

Згідно з внутрішнім регламентом OTP, максимальний термін проведення транзакції становить 10 днів. Якщо головний банк не встиг завершити операцію вчасно, кошти повертаються.

Райффайзенбанк 2 вересня перестав здійснювати вихідні перекази у валюті для всіх клієнтів, крім великих і міжнародних корпорацій. Райффайзенбанк оголосив загодя про заплановані обмеження. В серпні залишки на рахунках недержавних компаній впали на 9,6% - до 531 млрд руб. За цей час розмір коштів корпоративних клієнтів ОТП банку збільшився на 6,2% - до 110,5 млрд рублів.

Зазначимо, що Raiffeisen Bank International 30 липня анонсував, що продовжить скорочувати свій великий та прибутковий бізнес на території Росії за угодою з Європейським центральним банком.

Related

Події у світі 4556946349506132766

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item