Зеленський вперше поговорив з Фіцо

Зеленський вперше поговорив з Фіцо
Зеленський провів розмову з Фіцо

Український лідер розповів, що "багато усього сказав" словацькому прем'єру, проте деталі розмови залишаться "між ними".

Президент Володимир Зеленський у четвер, 17 жовтня, вперше поспілкувався з прем’єр-міністром Словаччини Робертом Фіцо. Про це він розповів під час пресконференції з генеральним секретарем НАТО.

Розповідаючи про розмову з Фіцо, Зеленський зауважив, що деталі розмови залишаться "між ними".

Він зазначив, що задоволений тим, що на рівні урядів між Україною та Словаччиною відбувається діалог.

"Я сьогодні пану Фіцо вже багато усього сказав. Думаю, нам важливо підтримувати нормальні стосунки між країнами. Його країна не у війні - слава Богу, і я бажаю його народові миру, щоб вони ніколи не бачили, що Путін може принести у їхню країну. Це добре, що він цього не відчуває. Але він має підтримувати нас, інакше йому доведеться зрозуміти", - заявивав Зеленський, додавши, що Путін ніколи не зупиниться, якщо його не зупинити.

Нагадаємо, у вересн Роберт Фіцо знову заявив про те, що в Україні воюють "нацистські війська", але міжнародна спільнота цього "не помічає". Таку заяву він зробив під час візиту до Музею Голокосту у словацькому місті Середь.

А днями Фіцо заявив, що війна Росії проти України може завершитися найближчим часом, та Київ навряд чи може досягти справедливого миру за нинішніх обставин.

Related

Політика 982940975872487197

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item