У Києві росіянин продавав кілограми наркотиків

У Києві росіянин продавав кілограми наркотиків
У росіянина вилучили 26 згортків з психотропною речовиною – PVP

У чоловіка вилучили 26 згортків з психотропною речовиною – PVP, яку він мав намір збути шляхом розкладання закладок.

Правоохоронці затримали у Києві 29-річного громадянина РФ, у якого вилучили амфетамін, психотропи PVP та канабіс. Про це напередодні повідомила столична прокуратура.

"У чоловіка вилучили 26 згортків з психотропною речовиною – PVP, яку він мав намір збути шляхом розкладання закладок. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання знайшли та вилучили 1,2 кг канабісу, близько 1,5 кг амфетаміну, близько 100 гр PVP", – йдеться у повідомленні.

Загальна маса вилучених речовин становить близько 3 кг. Загальна вартість наркотиків за цінами чорного ринку складає близько 1 млн гривень.

Росіянину повідомили про підозру за фактом незаконного придбання та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.







Раніше у Києві затримали наркодилера з "товаром" на 8 млн гривень. Мешканець Черкас приїздив до столиці на авто та робив мастерклади – гуртові закладки.

Related

Суспільство 2541216214975160251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item