Військові КНДР тікають з російських позицій - ЗМІ

Росія намагається приховати інформацію про втечу військових КНДР з позицій

Згідно з інформацією джерел, втеча північнокорейських солдатів сталося за 7 кілометрів від державного кордону з Україною.

З позицій на кордоні України з Брянською та Курською областями Росії вже втекли 18 північнокорейських військовослужбовців.Про це у розвідці повідомили Суспільному.

Так, за інформацією джерел, це сталося за 7 кілометрів від державного кордону з Україною. Зауважується, що мотиви втечі солдатів з КНДР поки не встановлені, тоді як російські військові вже розпочали їхні пошуки.

"Водночас цю інформацію російські загарбники намагаються приховати від свого вищого командування", - наголосили у розвідці.

Раніше стало відомо, що росіяни на базі 11-ї окремої десантно-штурмової бригади окупаційної армії РФ почали формувати так званий "особливий бурятський батальйон". Він буде укомплектований громадянами Північної Кореї.

Нагадаємо, міністр оборони Південної Кореї Кім Йонг Хен заявив, що Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР) може відправити своїх військових до України на підтримку Росії.

Пізніше керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки й оборони України Андрій Коваленко повідомив, що інформація ЗМІ про нібито підготовку 100 тисяч військових КНДР для залучення у війні в Україні, не відповідає дійсності.

Related

Події у світі 6481812128131054424

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item