У готелі під Києвом сталося вбивство

У готелі під Києвом сталося вбивство
Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми

Мешканець Львівської області отримав вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота. Він загинув на місці.

У місті Бровари сталося вбивство у готелі. Правоохоронці затримали замовника і виконавця, повідомило управління Нацполіції у Київській області в п'ятницю, 4 жовтня.Раніше у Києві викрали та вбили іноземця через 7 млн гривень у біткоїнах. Зловмисники змусили чоловіка перерахувати криптовалюту на їхній гаманець, після чого задушили його.

Напередодні до поліції надійшла інформація від адміністраторки одного із готелів про те, що вона почула постріли. Жінка пішла дізнатись, що відбувається, та виявила в одному з номерів тіло чоловіка

На місці події поліцейські встановили, що загиблим є 48-річний житель Львівщини.

"У чоловіка були наявні вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Також поруч із тілом виявлені гільзи від вогнепальної зброї", – йдеться у повідомленні.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєного вбивства причетні двоє мешканців Києва – 53-річний та 51-річний.

Поліцейські з'ясували, що між жертвою та зловмисником були неприязні стосунки.

"Фігурант вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номеру в готелі потерпілого та, здійснивши декілька пострілів, втік. Правоохоронці встановили місцезнаходження та затримали і замовника, і виконавця", – розповіли в поліції.

Під час обшуку поліцейські вилучили у кілера пістолет, патрони, три ручні гранати РГД-5 та одну гранату Ф-1.

"Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи", – вказано у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.


Раніше у Києві викрали та вбили іноземця через 7 млн гривень у біткоїнах. Зловмисники змусили чоловіка перерахувати криптовалюту на їхній гаманець, після чого задушили його.

Related

Суспільство 2056558930987901561

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item