Кандидат у канцлери назвав умову передачі Україні Taurus

Кандидат у канцлери назвав умову передачі Україні Taurus
Голова опозиційної німецької партії Християнсько-демократичний союз та майбутній кандидат на пост канцлера Фрідріх Мерц

Німецький політик Фрідріх Мерц вважає, що спершу треба попередити Путіна, щоб той припинив удари по цивільних об'єктах в Україні.

Голова опозиційної німецької партії Християнсько-демократичний союз та майбутній кандидат на пост канцлера Фрідріх Мерц підтримує передачу Україні далекобійних крилатих ракет Taurus, але за однієї умови. Про це повідомляє німецький новинний телеканал N-tv.

Лідер ХДС вважає, що передача Україні ракет Taurus, про постачання яких тривалий час звертався Київ, могла б відбутися за певною умовою. Зокрема, Мерц виступив за те, щоб спочатку сказати російському диктатору Володимиру Путіну, що його армія має припинити завдавати ударів по цивільних об'єктах в Україні.

У випадку, коли Росія цього не виконає, то він буде за те, щоб спочатку зняти обмеження на використання поставленої зброї. Наступним кроком буде вже саме передача Україні крилатих ракет Taurus.

Нагадаємо, нинішній канцлер Олаф Шольц заявив, що Німеччина не планує відправляти далекобійні ракети Taurus дальнього радіусу дії в Україну, і це остаточне рішення.

Додамо, що у квітні в Німеччини зросла кількість людей, які підтримують надання Україні крилатих ракет Taurus з дальністю в кілька сотень кілометрі. Але більшість німців все одно проти цього.

Related

Події у світі 8218771527999175774

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item