Полторак розповів яка американська зброя необхідна українській армії

Полторак не став прогнозувати, чи приймуть США рішення про надання Україні летального зброї
Міністр оборони Степан Полторак розповів, яке озброєння буде затребувано, якщо США приймуть рішення про постачання в Україну летального зброї.
"Ми будемо просити засоби протиповітряної оборони, протитанкові засоби - те, що нам потрібно в першу чергу", - заявив Полторак в ефірі програми Лівий берег на телеканалі 24.
Міністр також повідомив, що порівняно з 2015-м роком в українській армії вдвічі знизилась кількість злочинів, скоєних військовослужбовцями.
"У нас 2015 рік був найважчим, де кількість злочинів була великою, близько п'яти тисяч. На сьогодні кількість злочинів, скоєних військовослужбовцями, в тому числі в нетверезому стані, зменшилася в два рази", - заявив Полторак.
Нагадаємо, міністр оборони США Ештон Картер заявив, що надання Україні летальної зброї буде залежати від того, як Росія буде виконувати Мінські угоди, що передбачають врегулювання ситуації у Донбасі.
Раніше президент України Петро Порошенко заявив про те, що під час наступних переговорів із західними партнерами він буде піднімати питання щодо надання летальної зброї.

Related

Суспільство 8162816534249375114

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item