У поїзді "Інтерсіті" в Руслану кинули камінь


Відома українська співачка Руслана Лижичко розказала про небезпечний випадок, який стався з нею поїздами "Інтерсіті" сполученням Київ – Львів.
У вікно вагона, в якому їхала артистка, хтось кинув камінь. В результаті вікно розлетілося на дрібні шматочки. Про це Руслана написала на своїй сторінці в Facebook.


"Поїзд "Інтерсіті", в якому я їду до рідного Львова, кинули камінь на ходу у вікно поруч зі мною, яке розсипалося у мене на очах. На щастя, ніхто не постраждав, камінь впав мені на коліна, скло вилетіло на ходу назовні. На вулиці зима, а нам ще чотири години їхати. Всіх пересадили в інший вагон", - написала співачка.
Руслана розказала про шокуючу поїздку в ДНР. Співачка заявила, що під час першої поїздки до так званої "Донецької народної республіки" не знала, чи зможе звідти повернутись.
"Ми навіть не знали, чи виїдемо звідти живими. Один раз потрапили під обстріл у комендантську годину. Коли виїжджали, не мали жодних гарантій. Які ми могли мати гарантії, перетнувши наш КПП? Так, нам говорили: "Ну, мабуть, з вами нічого не станеться", – сказала Руслана.

Related

Суспільство 2902382669483679350

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item