В Одеській області на батьківських зборах у школі побили чиновницю

В Одеській області на батьківських зборах у школі побили чиновницю
Під Одесою в місті Рені розгорівся справжній скандал через побиття працівниці мерії на батьківських зборах у школі.
Конфлікт почався через агресивну поведінку одного із учнів, повідомляє місцеве видання "Думська".
У школі №3 міста Рені вже довгий час відбуваються різні чвари через хлопчика Гліба та його маму Вію Кобель, яка працює у виконкомі мерії фахівцем загального відділу. Так жінка неодноразово погрожувала вчителям,а її син ображав однокласників та інших школярів. Батьки дітей писали багато скарг, навіть до мера міста Ігора Плехова, однак результату вони не давали. Ситуація дійшла до критичної межі, на шкільних зборах 7 травня обурені батьки побили Вію Кобель. З інцидентом розбиралась поліція, однак подія не набула розголосу.
"Схоже, скандал хочуть спустити на гальмах", - заявили у школі.
Однак, прес-служба Нацполіції підтвердила факт бійки у школі
"Стався словесний конфлікт, а потім бійка. У результаті мама дитини, до якої були претензії, звернулася до Ренійського райвідділу із заявою про нанесення їй побоїв іншою учасницею конфлікту",- написали у поліції.
Зараз правоохоронці чекають результатів судмедекспертизи, якщо побиття підтвердиться, то буде відкрито кримінальне провадження.
Раніше, у Києві водієві маршрутки №301 не сподобалося зауваження пасажира, жителя Вінниці Юрія Кирилюка і він вирішив покарати його за допомогою бити. Постраждалий отримав тілесні ушкодження.

Related

Події в Україні 4939162002525551625

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item