Долю Холодницького вирішать найближчим часом

Долю Холодницького вирішать найближчим часом

Висновок Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів у справі керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького вже готовий. Про це повідомляє "Українська правда".
"Висновок у дисциплінарній справі Холодницького уже готовий. Після ознайомлення самого керівника САП з висновком його мають винести на розгляд комісії прокурорів. А та у свою чергу ухвалить остаточне рішення у справі керівника САП", - заявив голова КДКП Віталій Грушковський.
Холодницький заявив, що ще не отримував на ознайомлення цей висновок. Згідно з законом про прокуратуру, копія дисциплінарної скарги та висновок про наявність чи відсутність дисциплінарного проступку, а також повідомлення про час та місце їхнього розгляду надсилається прокурору не пізніше, ніж за 10 до дня проведення засідання.
На це засідання КДКП запрошують скаржників і прокурора, щодо якого відкрили дисциплінарне провадження.
У розкладі липневих засідань КДКП прізвища Холодницького у порядку денному немає. Водночас, для розгляду скарги щодо керівника САП можуть "виділити окремий день і призначити окреме засідання".
У березні в кабінеті глави САП Холодницького знайшли "прослушку". Її встановили на початку лютого. Справу щодо керівника САП веде Генпрокуратура із застосуванням обладнання НАБУ. Холодницький вважає, що записи, які приховано вели у його кабінеті, можуть використати для спекуляцій проти нього.
30 березня генпрокурор Юрій Луценко попросив Квалифікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути зняття з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Related

Політика 581267209641319618

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item