Лоу-кост додаток для дзвінків з-за кордону вийшов у Android-версії

Мобільний додаток для міжнародних дзвінків з-за кордону Roamer, що дозволяє економити до 99% від тарифів стільникових операторів, вийшов в новій оригінальній версії для користувачів смартфонів з ОС Android. 

Наразі, програма відповідає всім директивам Google, а період бета-версій для Roamer — завершений. Варто відзначити, минулого літа додаток був представлений українцям та запропоновані дешеві тарифи на дзвінки з-за кордону.

Наприклад, хвилина телефонної розмови в Україну зі Сполученних Штатів Америки складає 0,21 євро. У січні цього року компанія-розробник вже випустила повністю оновлену версію під iOS7. Наприкінці лютого, у Roamer вийшла нова нативна версія для Android, яка відповідає вимогам і стандартам Google.

І хоча зміни торкнулися в першу чергу дизайну і інтерфейсу, розробники додали і оновили ряд важливих для користувача функцій. Завдяки архітектурі Android частину з них реалізовувати зручніше ніж на iOS7. Так, переадресація дзвінків тепер здійснюється в один клік. Також, з'явилась автоматична відповідь при вихідному дзвінку через Roamer, в той час як раніше для початку користувачу необхідно було дочекатися і прийняти дзвінок.
Серед опцій слід назвати: більш інтуїтивну навігацію, угрупування в історії дзінків, швидкий вибір контактів і т. п.
У компанії констатують, що етап розробки дизайну та інтерфейсів на найближчий час завершений. Roamer відповідає трендам і вимогам iOS і Android. Однак у Roamerapp продовжать регулярно додавати нові функції і технічні рішення, які будуть спрямовані на зниження тарифів і зручності програми для користувачів.
Зауважемо, Roamer - мобільний додаток, що економить на роумінгу до 97% від голосових тарифів класичних операторів зв'язку і до 99.99 % від тарифів на мобільний інтернет за рахунок використання зв'язки Roamer + будь-яка місцева SIM- картка, доступна у продажу. Додатково до економії, користувач залишається на зв'язку зі своїм звичним номером телефону і для вхідних, і для вихідних дзвінків.
Додаток доступний на Appstore і GooglePlay для користувачів 54 держав. Скористатися Roamer можна в 217 країнах.
Для користувачів з Росії, України, Великобританії, Латвії та ще низки країн більше немає необхідності встановлювати переадресацію до від'їзду - її можна зробити вже за кордоном після придбання та встановлення місцевої SIM-карти.

Related

Технології 3988681429249483354

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item