У Слов'янську відновилися бойові дії: стрілянина, відключене телебачення, не працює транспорт

У різних точках міста постійно чути стрілянину. У Слов'янську та Слов'янському районі продовжується проведення антитерористичної операції.


Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.
"Ситуація загострилася. Активно проводиться антитерористична операція. У Слов'янську та Слов'янському районі ситуація напружена. У різних точках міста постійно чутні перестрілки. Не працює громадський і комунальний транспорт. У місті та районі повністю відсутня телевізійний ефір", - повідомляють у відомстві.
У прес-службі також поінформували, що у селищі Андріївка дуже пошкоджені будівлі бібліотеки та клубу. У місті готуються до військових дій.
"Співробітників підприємств, установ і організацій, а також учнів загальноосвітніх шкіл відпустили додому", - повідомили в ОДА.
Як повідомляв керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук сьогодні повідомляв, що за 30 км від Краматорська розпочалась фінальна стадія антитерористичної операції українських силовиків проти проросійських терористів.
Пыд час АТО в одному з районів Слов’янська снаряд влучив у приватний житловий будинок.
Відкриваючи засідання Верховної Ради спікер Олександр Турчинов повідомив про те, що у ніч на 15 травня під Краматорськом була повністю знищена банда терористів.
В свою чергу, фракція Партії регіонів покинула сесійну залу в парламенті на знак протесту проти продовження антитерористичної операції в східних областях України.

Related

Події в Україні 3123553332618124017

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item