РФ не отримає "Містралів" від Франції



Міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан вважає, що ситуація на сході України не дає можливості здійснити передачу першого з двох "Містралів" Росії.
Про це він заявив у Парижі, виступаючи перед депутатами Національних зборів Франції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.
"Доставка перших двох вертольотоносців "Містраль", побудованих у Франції для Росії залишається замороженою. Ситуація сьогодні залишається такою ж, як і раніше", - сказав міністр.
За словами французького міністра, пріоритетом Франції є "стабілізація безпеки в Україні, яка вимагає дотримання режиму припинення вогню всіма сторонами і розвитку політичного рішення, яке дозволить вийти з кризи".
Міністр оборони також у цьому контексті нагадав депутатам рішення президента Франції Франсуа Олланда, який заявив, що передача "Містралів" можлива лише, коли Росія виконає необхідні для цього умови. За його словами, якби "все встало на свої місця" з вирішенням конфлікту в Україні, то "на європейському рівні буде вжито необхідних заходів, щоб полегшити санкції" проти Росії, а "Франція може бути частиною цього процесу".

Related

Події у світі 4851743149282356987

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item