ЗСУ завдали удару у відповідь під Маріуполем – знищені склади і більше 50 бойових машин ворога

Окупанти вивезли своїх убитих до РФ, а до Новоазовська привезли 51-го пораненого бойовика, решта почали кидати свої позиції.
Журналісти дізнались подробиці відповіді української армії в ніч з 26 на 27 серпня. Про це маріупольському сайту 0629 повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний. Нагадаємо, тієї ночі в секторі "М" внаслідок ворожої атаки загинуло 6 українських бійців, ще 2 зазнали поранень. Тоді ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Незаконні збройні формування, всупереч домовленостям, застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів практично вздовж усієї лінії розмежування, а у секторі "М" били по українських позиціях "Градами".
У відповідь українська армія завдала вогневого удару по нападниках, у результаті якого було знищено склад боєприпасів у селищі Стила (знищено близько 80 тонн амуніції), а також 4 автомобілі. Також був підірваний склад з боєприпасами в селищі Петрівське, а у районі Тельманового українські бійці знищили скупчення військової техніки в кількості 51-ї броньованої бойової машини БДМ та 3-х автомобілів.
За даними розвідки, які з'явилися сьогодні вранці, до окупованого російськими військами Новоазовська привезли 51-го пораненого бойовика, 8-х з них – у дуже важкому стані. 5-х офіцерів привезли окремо від рядових бойовиків у броньованих інкасаторських автомобілях. Інформації про загиблих окупантів отримати не вдалось, оскільки їхні тіла відразу ж направили на територію РФ. За інформацією українських розвідників, серед бойовиків почалася паніка - вони почали масово полишати свої позиції.
Нагадаємо, за даними місцевих ЗМІ, рядовим терористам "ДНР" окупанти перестали платити обіцяні гроші і карають за заяви на звільнення.

Related

Події в Україні 6063672088917424485

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item